Продавець Интернет-магазин DIA-TECH. Пожалуйста, уточняйте цены! Сайт на редактировании! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
495 відгуків
DIA-TECH Пожалуйста, уточняйте цены! Сайт на редактировании!
+380957328246

Автоклав електричний Харківський 20 л

Немає в наявностіКод: 2222

1 700 грн.

  • +380 показати номер +380937718181 Лайф
  • +380957328246 МТС

Замовлення тільки за телефоном

Автоклав електричний Харківський 20 л

 

Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази ( що дозволяє заощадити час і енергоресурси ), при високому режимі термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

Технічні дані :

Місткість – 12 шт -0,5 л банок або 5 шт – 1,0 л банок

Максимальний робочий тиск – 3,5 амт.

Габарити:

Висота - 530 мм

Ширина – 350 мм

Маса – 15 кг

Потужність – 2,2 кВт

Напруга – 220 Вт

Комплектація автоклава:

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Гвинт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні при пробному пуску необхідно практичним методом виявити похибка терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним маслом і встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава в 2-3 шару щільну тканину ( мішковину, джинс )
  4. Поставити заповнені закатані банки в автоклав . Між рядами і між собою банки нічим не перекладаються.
  5. Банки не повинні мати тріщин та бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатися!
  6. Заповнити автоклав водою так щоб верхня банку була покрита шаром 1,5-2,0 см
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально ( за допомогою мильної піни ) а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. Герметичність автоклава обов'язкове!

Процес приготування в автоклаві електричному:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Як тільки температура досягла 120 градусів засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві ) . При не повному завантаженні автоклава тиск нижче. Після повністю вимикають, та автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотник обережно стравлюють повітря і відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

 

Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві:

Яловичина – 60 хв

Курка – 40 хв

Риба – 25 хв

Овочі – 15 хв

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 700 грн.