Продавець Интернет-магазин DIA-TECH. Пожалуйста, уточняйте цены! Сайт на редактировании! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
495 відгуків
DIA-TECH Пожалуйста, уточняйте цены! Сайт на редактировании!
+380957328246

Автоклав для домашнього консервування

Немає в наявностіКод: 8888

1 350 грн.

  • +380 показати номер +380937718181 Лайф
  • +380957328246 МТС

Замовлення тільки за телефоном

Автоклав для домашнього консервування

Призначений автоклав для домашнього консервування продуктів у скляні банки об'ємом 0.5 і 1.0 л. в домашніх умовах.
Технічні характеристики:
Максимальний Робочий тиск - 3,5 атм.
Температура стерилізації, °С - 113...120
Маса установки, кг, не більше - 21
Габарити : 600х350
Місткість: 20шт - 0,5 л. або 12 шт. - 1л.
Встановлений термін служби установки, років (із заміною гумотехнічних виробів і відновлення лакофарбового покриття), не менше - 10
Тиск відкриття запобіжного клапана, МПа - 0,5 (+0,05)
Тиск закриття запобіжного клапана, МПа - 0,45 (+0,05).
Комплектація: манометр, термометр запобіжний клапан.

 

Рекомендовані рецепти приготування тушкованого м'яса в автоклаві:


«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.

«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку - цілком, побільше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

« Риба з овочами»
1кг. цибулі,1 кг моркви, 2 кг помідорів, 400 р. рослинного масла, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибуля, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на крупну тертку, потрошеную рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією ( якщо риба жирна, рослинного масла можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо у риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

«Печінковий паштет»
2 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі . Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв .Розкласти щільно в 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при давле0.45 мНа.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 350 грн.