Продавець Интернет-магазин DIA-TECH. Пожалуйста, уточняйте цены! Сайт на редактировании! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
495 відгуків
DIA-TECH Пожалуйста, уточняйте цены! Сайт на редактировании!
+380957328246

Автоклав для домашнього консервування Миколаїв

Немає в наявності

1 350 грн.

  • +380 показати номер +380937718181 Лайф
  • +380957328246 МТС

Замовлення тільки за телефоном

Автоклав для домашнього консервування

Автоклав для домашнього консервування напівавтоматичний, не вимагає манометра, тиск регулюється автоматично двома запобіжними клапанами. є гніздо для установки термометра. Температура приготування залежить від рецепту. Призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих і фруктових консервів у домашніх умовах.

Місткість: 10 банок місткістю 0,5 літра;

Тиск спрацювання робочого клапана: 1,5 кг/см2;

Тиск спрацьовування запобіжного клапана: 2,2 кг/см2;

Габаритні розміри (В-Ш): 480 х 390 мм;

Вага: 16 кг

Автоклав состоит из корпуса 1, выполненного в виде цилиндрического бака, крышки 2, уплотнения 3, винтов 4, гайки 5. На крышке 2 установлены рабочий 6 и предохранительный 7 клапаны. Предохранительный клапан 7 служит для стравливания избыточного давления пара из автоклава в аварийной ситуации (например, засорилось отверстие в штуцере рабочего клапана 6). Для размещения банок в автоклав в два яруса, имеется кассета которая вставляется в корпус и состоит из: основания 8, проставок 9, прокладок 10, крышки 11, шпилек 12, и гайки 13. Данная кассета предназначена для банок ёмкостью 1 литр. Касету для банок місткістю 0,5 літра потрібно замовляти додатково. Автоклав має ручку 14 для зняття кришки 2, ручку 15 для перенесення автоклава, а також отвір 16 для встановлення термометра.

Для отримання якісних консервів в автоклаві необхідно якісне сировину та виконання необхідного режиму стерилізації кожного виду сировини.

В чистые, пропаренные банки плотно положить сырье и специи, чтобы не было пустот. Затем заправить банки, доведенной до температуры 80-95гр. С заливкой (сироп, бульон, рассол, маринад, жир и т.п.). Уровень заливки должен быть на 15 -20мм. ниже верха банки. После этого банки закатать металлическими крышками и установить в кассету. Банки разместить в два яруса (по пять банок в один ярус). Банки проложить прокладками, установить крышку и свинтить гайками. (Прокладкой может служить хлопчатобумажная ткань) Затем кассету с банками заложить в автоклав, залить ее подогретой до 50-65гр.С водой. Рівень води повинен бути на 10 - 15 мм нижче рівня верхнього торця корпусу 1. Після цього автоклав закрити кришкою і щільно затиснути гвинтами 4. Будь-яке масло залити в отвір 16 і встановити термометр.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 350 грн.